Nekrolog

Kære alle

Hans Schiønnemann sov ind i går morges på Hillerød sygehus. Hans´ søn Jakob, har bedt Rita og jeg om at viderebringe dette til roklubben. Han begraves lørdag d. 12.0ktober kl. 11 i Tikøb kirke og alle interesserede er velkomne.
Hans har været medlem af Fredensborg Roklub gennem mange år og haft stor glæde af rosporten. Desværre for 2 år siden opdagede han på en rotur, at der var begyndende manglende kræfter i venstre arm. Han fik kort efter konstateret en sjælden muskelsvinds-lidelse, som på kort tid forvandlede hans liv. Han mistede på kort tid evnen til at tale og bevæge sig.
På trods af sine store udfordringer, fulgte han stadig interesseret med i alt, hvad der skete i vores klub og nævnte altid, hvor meget han savnede turene på søen. I juni måned mødtes Rita og jeg med ham i klubben, da han havde et stort ønske om at besøge stedet igen. Det lykkedes med en trappemaskine at få kørestolen ovenpå, så han kunne sidde på terrassen og nyde udsigten, den lune sommerdag og bølgerne fra den kraftige nordenvind.
Æret være hans minde

Rohilsen fra Rita og Dorthe