Information til medlemmerne i FR

Fredensborg den 14-11-21

Corona situationen i Fredensborg Roklub var lidt kritisk ved medlemsmødet, – jeg beklager at vi var nødsaget til at aflyse mødet, men der var 5 medlemmer i roklubben, der var smittet med corona på det tidspunkt. Jeg ved godt at mange af medlemmerne er vaccineret og at vi ikke bliver så syge, men jeg vil gerne bede jer om at være forsigtige og selv tage ansvar for denne situation.

Medlemsmødet er der hvor bestyrelsen hører medlemmernes meninger om godt og skidt, så vi ved i hvilken retning vi skal i roklubben.

Der er også tradition for at formanden fortæller om fremtiden for bestyrelsens arbejdsplan. Bestyrelsen har arbejdet meget med at løse medlemsnedgangen og uddannelse af nye instruktører. Det er en meget svær opgave da det er svært at få medlemmerne til at være instruktører. Derfor har jeg taget min egen beslutning om at stoppe som formand i Fredensborg Roklub (til den næste generalforsamling) og være instruktør for nye roer. Denne beslutning er også af personlige grunde. Det har været spændende tid at være formand for roklubben.

Med venlig hilsen

Peter Frederiksen