DM Inde 2020 – 2 guld

21/01/2020

2 guldmedaljer – 1 deltager…
DM i ergometer 2020

I weekenden løb DM i ergometerroning af stablen i Gladsaxe. Et stort set-up, hvor arrangørerne hvert år prøver at gøre det så publikumsvenligt som muligt – storskærm, speaker, livestreaming og sågar TV2/Lorry var også på pletten i år.

Der var dog generel enighed om – blandt de publikummer, jeg talte med – at storskærmen i år med de mange farver og de mange løbsafdelinger, der roede på én gang, var noget forvirrende.
Det må dog have været meget mere forvirrende for andre publikummer end os, der heppede på Fredensborg – vores ene deltager kunne vi sagtens finde… 😉

Merete Boldt gjorde det igen i år – stillede op som repræsentant for vores roklub og gjorde det som vanligt imponerende godt! Merete stillede op i både 2000m og 1000m – hun skulle jo have noget ud af turen til Gladsaxe – og roede i tider, der gør undertegnet (15 år yngre) grøn af misundelse, på den gode måde – inspirerende.

Meretes tider:
2000m i 8:16.7
1000m i 4:01.0

Så vidt jeg er orienteret, er Meretes 2000m tid den bedste i verden i den aldersklasse – i år indtil videre. Sejt!

Stort tillykke til Merete – og til Fredensborg Roklub!

Sanne Poulin, som også er en flittig deltager og medaljetager til DM, var desværre blevet syg og kunne derfor ikke deltage i år. Er sikker på, hun er på deltagerlisten igen til næste år.

Skønt at se, at der var bred deltagelse fra mange – også mindre – klubber.
Måske kan Fredensborg Roklub næste år stille med flere deltagere? Vi har rigtig mange flittige både junior- og mastersroere og det behøver ikke nødvendigvis at være til DM, vi stiller op. Der afvikles også Sjællandske Mesterskaber, Jyske Mesterskaber og Åbne Fynske Mesterskaber.

Vi ses – mange hilsener,
Karin

Merete, guld 1000 m
Merete guld 2000m