British Open indendørs, 2020

06/12/2020

Med de nye e-kaproningstiltag er det nemmere at deltage i indendørs stævner verden over, således hoppede Merete i maskinen lørdag d. 5. december for at deltage i de britiske mesterskaber. Her er hvad hun skriver:

Ergometer 2000 meter
I did it , I did it , ny titel på CV’et

Britisk mester og udtaget til at være repræsentant for det europæiske hold til VM i februar 2021.

Stor tak til Karin, der tog turen med til Køge, hvor E-roning for de britiske mesterskaber blev kørt lørdag d. 5 december, og med en slut tid på 2.03 i snit en meget tilfreds deltager.

Planen der var på forhånd lagt, holdt Karin i stram snor, super flot og tak til Køge roklub , der var villig til, at vi var med i deres flotte opsætning.

RoHilsen Merete

Stort tillykke!

‘Coach’ Karin har følgende beretning:

Stort tillykke med VM kvalifikationen, Merete!

Det er jo ingen sag at være “coach”, når roeren er så artig og ror bedre end planlagt….! Måtte et stykke henne i løbet sige til Merete, at hun var så meget foran, at hun sagtens kunne slække lidt på trykket, men det skete (selvfølgelig) ikke …

Køge Roklub dannede gode rammer om Det Britiske Mesterskab i e-roning – teknikken blev styret med hård hånd og der blev heppet, ja man kunne sågar ønske et musiknummer, som blev spillet ud i rummet, mens man sled sig gennem de 2000m. Merete nøjedes dog med den til tider lidt højtråbende coach på sidelinjen…

Her er et par billeder fra en hyggelig lørdag i Køge, som endte med en super flot tid og en VM kvalifikation til Merete!

Tillykke til Merete og Fredensborg Roklub!

Karin 

IMG_6119

Billede 1 af 3

Merete i gang med ræset