Copenhagen forårs regatta på Bagsværd Sø 2019

15/05/2019

Dette års første kortbaneregatta blev afholdt i weekenden d. 11 – 12 maj, og hele den danske elite var også samlet for at vise, hvad de kunne hen imod udtagelser til diverse mesterskaber.

Vejret artede sig fint med sol og ingen regn, dog var der noget modvind, men ikke så meget så det gjorde noget, men selvfølgelig skulle der arbejdes lidt hårdere, det gjaldt begge dage. Så alle der havde været i ilden var godt trætte, da det have været hårdt, hvad man også kan se på tiderne.

Fredensborg Master afdeling var repræsenteret på

Damesiden af: Anette Andersen, Sanne Hansen, Anne Mette Jørgensen, Sanne Poulin, Bettina Cervin, Lene-Marie Hansen, Ulla Poulsen, Karin Bodelund og Merete Boldt
Herresiden af: Ulrik Jensen, Ole Quist, Ole Jørgensen, Jan Nørskov, Svend Aage Nielsen, Poul Erik Echardt, Terkel Jespersen, Søren Heinrichsen, Hans Tapper og Jacob Midtgaard.

Lørdagens løb:
Første hold på banen var Annette og Sanne H. i W2x, og de kom hurtigt ud at starthullerne, og det er altid dejligt at kunne se, hvad de andre gør, så de førte fra start til mål, rigtig flot og først guld til Fredensborg.
I næste heat skulle Bettina og Sanne P. i W2x, se om de kunne gøre dem kunsten efter, men de kom i mål som nummer 3.
Så skulle W4x i ilden, med Sanne P., Bettina, Lene-Marie og med hjælp fra Humlebæks Mette Porsmose, se hvad de kunne stille op i 4x, men måtte også her se sig henvist til en 3. plads.
Så kom turen endelig til herrerne, i M4x med Ole Q, Ole J, Jan og Ulrik, og de kæmpede bravt og fik en 2. plads.

Søndagens løb:
Her skulle Bettina og Sanne P, se om de kunne gøre resultatet fra gårsdagens løb lidt bedre, men måtte søndag tage til takke med en 4. plads.
I næste heat, hvor Karin og Ulla skulle prøve kræfter,  blev det her også til en 4. plads.
Mændenes 2x her skulle Hans og Jacob også ud for at prøve kræfter, og se hvad de kunne stille op, og her rakte det til en 3 plads, til trods for at Hans havde fået en båd i hovedet lige før de skulle ud og ro.
Så blev det damernes 4x tur og her havde Sanne H og Annette fået følgeskab af Anne Mette J og Merete, og det skulle vise sig at være en super konstellation, da der blev først fra start til mål og guld nummer 2 til Fredensborg.
Lige efter kom Herrernes 4x med Svend-Aage, Terkel, Poul Erik og Søren H, og de gjorde det fint og blev nummer 2.
Efterfølgende var damerne rigtig stolte, da herrerne kun havde roet 1 sekund hurtigere end dem.
Den udsendte medarbejder

Merete