Europa – og Danmarks Mesterskaber i Gladsaxe Hallen 2019

28/01/2019

I lørdags d. 26 januar, var vi 2 ( jeg skriver to ) modige master quinder, der havde tilmeldt sig til denne konkurrence.

Dansk Forening for Rosport havde fået over draget dette Europamesterskab. Jeg tror og håber på, at det er efter den kæmpestore bedrift, vi alle gjorde med Masters 2016 på vandet, og Europamesterskaberne blev så lagt samtidig med vores ” normale ”  Danmarksmesterskaber.

Der var hele 700 deltagere, der kom fra 27 forskellige lande, og der var både lavet den klassiske 2000 meter, samt en sprinterdistance på 1000 meter.

Første quinde på gulvet var Merete, der allerede kl. 8.00 skulle køre en 2000 meter i konkurrence, og det må siges, at det godt nok er tidligt, man skal op for at forberede sig til løjerne, men det gik super flot, og endte i en meget tilfredsstillende vindertid på 8.10 for de 2000 meter.

2 timer senere var det så tid til sprintdistancen på 1000 meter, hvor også Sanne Poulin ville prøve kræfter på denne distance med europæerne,  og små 4 minutter senere stod vi med 2 guldmedaljer mere til Fredensborg Roklub i tiden 3.44 til Sanne i klassen  50+ let og  3.58 til Merete i 70+ tung.

Meget tilfredse 2 damer, det var med stor glæde,  at vi igen fik Fredensborg Roklub på verdenskortet, med 3  guld i 3 starter…. ikke så ringe endda

RoHilsen den udsendte medarbejder

Merete

p.s. Fotos kan findes – som sædvanlig kan man sige – på Svend Aages fotoside http://www.rowing.dk