Jyske mesterskaber, e-kaproning

16/01/2021

Lørdag d. 9 januar var det så tid til, at Fredensborg igen var på start listen til denne vinters e-ronings Jyske mesterskaber, og skulle se om vi kunne få samme flotte resultater som ved Sjællands mesterskaberne før jul.

Desværre var holdet skrumpet lidt, så det kun var Svend-Aage Nielsen og Merete Boldt, der udfordrede resten af landet.

Og da vi i mellemtiden havde fået en corona nedlukning mere, og kun måtte være 5 i klubben udenfor, blev løbet kørt hjemme fra stuen. Det er en noget anderledes og ny måde at afholde stævner på.

Første start var Merete i åben +70 , og vandt denne i en tid lidt hurtigere end ved SM, så Svend-Aage havde fået lidt at køre efter, og efter at være filmet på vægten, så dommeren for regattaen kunne se og godkende , at det var ok med vægten, vandt også han sit løb.

Så: 2 Jyske Mesterskaber til FR samlingen i ergometer roning.

RoHilsen Merete