Verdensmesterskab til Fredensborg Roklub – 2021

24/02/2021

Tirsdag d. 23 februar 2021 var dagen hvor undertegnede (Merete) skulle  prøve at forsvare de danske og Fredensborg Roklubs farver ved FISAs Verdensmesterskaber i ergometerroning over 2000 m, som også blev kørt virtuelt.

Jeg havde fået tilbudt at køre mesterskabet hos Concept2 i deres show room hos Reiner og Anne Mette (Modest), og det må siges, at alt kørte efter planen med al det teknik, der skal bruges og have styr på, samt videooptagelser af hele løbet så FISA kan se, der ikke bliver snydt.

Men alt gik efter planen og med hjælp fra supporter Karin, gik det over stok og sten. Lagde ud i 1.44 og sluttede i 1.57 og tempo 38 (lige før det er til landsholdet ) – slut tid 8.04.6 og ny dansk rekord, og det holdt heldigvis, så  første officielle FISA verdensmesterskab i 2000 m ergometer roning til Fredensborg Roklub.

rohilsen den udsendte  medarbejder
Merete

Nedenfor er et Youtube link til løbene LIVE, Meretes løb starter 2.08 timer inde.

DSC2844

Billede 1 af 4

Merete og Karin, efter løbet