Fynske Åbne Mesterskaber e-kaproning 2021

07/03/2021

Så var det tid til sidste mesterskab i Mesterskabsturneringen, nemlig de Åben Fynske Mesterskaber. Svend Aage, Merete og Sanne P var med denne gang, med Karin som dygtig coach til alle 3 løb.

Vi roede den igen ‘hjemme i udestuen’, hvor hele set-uppet efterhånden er fast inventar. Svend Aage var tilmeldt i letvægt, hvilket betyder, at han skal vejes ind med videodokumentation. Det indbefatter et avis med dato, eller når man ikke har indkøbt sådan en, en mobil. Der gerne skulle ligge tændt med lys i ved siden af vægten, som også har en tendens til at gå ud efter lidt tid. Det er ikke let at få både mobilen og vægten til at være tydelig og læsbar på samme tid, samtidig med at koordinere vejning og filming af tal og undgå solens stråler ind over alting. Efter et antal forsøg sagde Svend: nu gør jeg det selv, og så stod vi andre 3 i stedet rundt om og kom med gode råd, især da vægten måtte flyttes rundt i stuen for at finde et sted uden generende sol, og som også samtidig var plant. På et tidspunkt øgedes vægten for hver gang der blev gjort et forsøg…

Men, det lykkedes til sidst, og også Svend Aage kunne melde sig klar til ræs.

Første tur i maskinen var Sanne P, i klassen 50+ W, hvor 10 roere stillede til start. Målet var at gøre det bedre end til DM, som blev roet efter en skadespause, og teste om 5-ugers intensiv træning havde virket. Det lykkedes, med en godt 2s forbedring af DM tiden med 3.44.3 og et langt bedre løb. Det rakte til en 1. plads.

Lige efter kom Merete i klassen 70+W. Merete lavede igen-igen en sæsonforbedring og roede den hjem i sikker stil med en tid på 3.56.9.

Sidste mand i maskinen, Svend Aage, havde denne gang konkurrence fra en ungarer i klassen 70+LM. Der var dog klasseforskel, og Svend Aage roede guldet sikkert hjem i 3.48.7.

Merete og Svend Aage har samtidig cementeret deres sejre i den samlede Mesterskabsturnering. Tillykke med dette også!

Hvis der skal nørdes lidt i tider og løb m.m., findes det hele og lidt til på dette link: https://regatta.time-team.nl/%C3%A5bne-fynske/2021/entries/events.php

20210306_152015

Billede 1 af 1