Copenhagen Regatta 2022

18/05/2022

Så er regatta-sæsonen skudt i gang – og forhåbentlig bliver det en fuld og helt normal sæson i år, fri for corona og andre ulykker.

Der var ingen regn. Solen var også fremme, meeeen vinden viste sig absolut ikke fra den pæne side om lørdagen, med strid vestenvind, dvs modvind lige ned af banen. Det var så meget, at bådene slet ikke kunne lægge ind til start nede ved 2000 m, så efter 5 kæntrede både på kort tid, blev det besluttet at korte alle løb ned til de sidste 500 m, og ingen både forbi 1000 m mærket. Det betød så heller ikke meget opvarmning. Heldigvis bød søndagen på ganske almindelig modvind, og dagens løb kunne der så gennemføres helt efter bogen.

Med fra Fredensborg var til gengæld for første gang i noget tid en juniorroer, nemlig Amalie Thal-Drexel, der havde sin allerførste regatta. Hun stillede op i 2x og 4x+ sammen med nogle Bagsværd-piger med supergodt resultat (vi skimtede lidt ædelt metal?), og var trods det lidt hårde vejr absolut klar til at ro flere regattaer. Så det glæder vi os til at se, og følge.

Udover Amalie stillede også Merete, Sanne H, Anni, Lene, Sanne P, Lene-Marie, Ole Q, Rasmus Q og Rikke Q op, samt ikke at forglemme Svend Aage, der godt nok ikke roede denne gang, men kørte bådtrailer, tog fotos (også disse nedenfor), og hjalp til med regattaen. Stor tak til Svend også for at træde til, da Hans måtte melde fra med bådtransporten.

Sanne H. og Merete stillede op i 2x, med en 3. plads om søndagen, Sanne P, Anni, Lene og Lene-Marie roede 4x begge dage, med lige så mange 2. pladser, og hele familien Quist var hoppet i en 4x mix, som de vandt sikkert.

Alt i alt en god start på sæsonen, trods alt.

Bølger ved 2000m starten lørdag morgen - før ændring til 500 m for alle løb

Billede 1 af 8