• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fælles vintertræning for motionister/ v. Karin & Ulla

24 november @ 17:30 - 19:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 17:30 on tirsdag, repeating until 23-03-2021

En klassiker er tilbage 😉. Hver tirsdag kl 17.30 vil der være fælles ergometertræning for motionister med opvarmning, afvekslende programmer og afroning/udstrækning. Nye roere kan sagtens deltage og vil få råd og vejledning undervejs.

Der vil være roning både i almindelige ergometre og slide. Det vil foregå i den ‘nye bådhal’ – den, der støder op til værkstedet. Rummet vil være reserveret til holdet. Der vil blive gjort rent og luftet ud en halv time, før træningen begynder. Når træningen er slut, skal deltagerne gøre rent efter sig (spritte/vaske) ergometrene af og lufte ud.

Ergometrene står med 2 meters afstand og parallelt, så ingen ånder direkte på hinanden. I sliden sidder man efter hinanden, og der er ophængt et plastforhæng mellem de to grupper.

På grund af forsamlingsloftet vil der kun være plads til otte roere. Tilmelding er nødvendig og sker her via klubbens hjemmeside. Det har også den praktiske fordel, at man altid kan se, om der er ledige pladser. Frist for tilmelding er samme dag kl 12 (red: selvom hjemmesiden vist tillader tilmelding indtil træningsstart… men det er nemt at se om der skulle være plads).

Evt. spørgsmål til Ulla på tlf. 27571940 eller mail (tryk på Ullas navn under ‘Arrangør’ nedenfor).

På gensyn
Karin og Ulla