• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sjællandsmesterskaber som e-kaproning

28 november

OPDATERING: Tidsplanen er nu kommet, og som det ser ud her 2 dage før regattaen skal Fredensborgroere i ilden på følgende tidspunkter:

• Jacob M kl 12.20, løb 122
  • Sanne P kl 14.00, løb 135
  • Merete B kl 14.20, løb 139
  • Svend Aage og Kim B kl 15.40, løb 149 og 150

Der stilles maskiner, pc-er og udstyr i øvrigt op i god tid før, ca. 1-2 timer, og her er hallen ved computeren derfor “booket”.

I denne vintersæson afvikles alle indendørs kaproninger som e-kaproning, hvor man ror hjemme i klubben, og er koblet op til det centrale system via computer, så man stadig ror om kap, live, med de andre deltagere.

Her til dette Sjællandsmesterskab stiller et antal Fredensborg-roere op, hvilket vil sige, at der denne lørdag ros kaproning i klubben!

Vi vil meget gerne bede om at dette respekteres, og man ikke går igennem hallen under kaproningen, eller snakker og forstyrrer i øvrigt.

Vi regner med at stille maskiner og udstyr op i hallen ved computeren. Det begynder vi nok på ca halvanden time før første start, for at være sikre på, at alt virker og for at logge ind i god nok tid til, at vi er sikre på at være med.

Der er løbsliste med starttidspunkter, som skal overholdes, da alle deltagere i et bestemt løb landet over ror samtidig, ligesom hvis det foregik i Gladsaxe Sportshal. Alle ror derfor ikke samtidig, og det kan godt tage nogle timer, det hele.

Det kan jo være til besvær for andre i klubben, hvis kaproningen starter tidligt på dagen, men tidsplanen kendes endnu ikke. Vi vil opdatere lige så snart, vi ved mere.

Dato:
28 november