Gamle opslag

Kollision / Uheld i Kobæk Vig - 4. september 2019

Så skete der desværre det, der helst ikke skulle ske. Der har i den forgangne uge været en kollision mellem to af klubbens både i Kobæk Vig,og desværre med både person- og materielskade

Materiellet kan repareres,  men det er straks værre, når en af vores medlemmer kommer til skade.

Sikkerhedsudvalget opfordre ALLE til at kigge rigtig godt efter hinanden, vi er rigtig tit - heldigvis -  mange både på vandet samtidig, så husk: pas på hinanden og kig efter en ekstra gang.

Hellere kigge en gang for meget, end en gang for lidt, så vi forhåbentlig undgår flere uheld.

Sikkerhedsudvalget

Vigtigt nyt fra sikkerhedsudvalget - 25. august 2019

I den forgangne uge (uge 33) har vi haft 2  ”meget tæt på kollisioner”.

Pælen i Kobæk Vig - 28. juli 2019

En stor tak til Zach og John

Skt. Hans 2019 - 24. juni 2019

Dejlig stemning og smukt vejr! Det var lige ved, det hele ikke var blevet til noget, men heldigvis var der nogle energiske medlemmer, der fik alt op at stå på rekordtid, så vi alle kunne nyde den skønne aften. Læs beretningen, og se billederne.

Haderslev Regatta 2019 - 13. juni 2019

Årets Haderslev Regatta - blæste væk....!

Nøgleadministration - 24. maj 2019

Hej Alle, Til info har Preben Blomsterberg overtaget nøgleadministrationen.

Copenhagen forårs regatta på Bagsværd Sø - 14. maj 2019

2 X GULD TIL DAMERNE.

Vandet i søen er endelig kommet over 10 grader - 22. april 2019

Dansemyggene sværmer, vi må ro uden redningsvest, og singlescullerne og 'toer uden' kan endelig komme på vandet....

Generalforsamling "Vennerne" - referat - 9. april 2019

Referatet fra Vennernes generalforsamling 2019 kan nu læses her.

Til deltagerne i dagens arbejdsopgaver lørdag d. 23. marts - 24. marts 2019

Hermed skal lyde en kæmpe tak til alle de mange dejlige medlemmer, der mødte op i dag og gjorde et mega stort stykke arbejde med at få gjort klubben klar til sommer sæsonen.

Det er mange år siden, vi har være så mange, og sammen med det gode vejr gjorde det at klubben, grunden og alle andre lokationer, simpelthen "skinner" alle vegne.

I gjorde simpelthen et super flot arbejde

RoHilsen og rigtig god sæson

stor tak fra hele bestyrelsen