Månedens interview - februar

I løbet af 2011 vil vi hver måned bringe et nyt mini-interview med et medlem af klubben, her kommer:

  Februar måneds offer: Dan Andersen

 

1. Hvorfor begyndte du at ro?Jeg startede med at ro for ca 9-10 år siden,hvor jeg blev introduceret for roningen af en kammerat,jeg startede med at ro for at tabe mig.

Da jeg startede med at ro trænede jeg 3 gange om ugen og på et tidspunkt var jeg oppe på 6 gange da jeg var i top form,nu ror jeg 3 gange om ugen.

2. Hvad ror du helst: inrigger, gig, outrigger, kaproning, hygge?

Til hverdag ror jeg helst outrigger, jeg har deltaget til DM et par gange og roet noget 4 og 8 grand prix samt lidt regatta, men synes også at det er hyggeligt at ro søen rundt i inrigger.

3. Hvad er det bedste ved at ro?

Det bedste ved at ro er at man kan tage på søen og nyde naturen enten alene eller sammen med andre,samtidig er det dejligt at kunne kombinere sin sport og det at være ude i naturen og koble af fra hverdagen.

4. Hvad kunne du tænke dig kunne være endnu bedre?

Jeg kunne godt tænke mig at der blev fundet en aflønnet træner og at der blev købt noget mere kaproningsmateriel hjem. Jeg synes også at det kunne være dejligt at der blev satset lidt mere på ungdomsafdelingen. Kunne godt tænke mig at der var noget mere fællesskab og sammenhold i klubben.

5. Hvad er din bedste/sjoveste/mærkeligste ro-oplevelse?

Min bedste ro oplevelse er min første langtur til den svenske skærgård sammen med Ole, Sanne H, Ulla, Rikke og myggen - det var tilfældigt at jeg kom med for jeg kom med på et afbud. Grunden til at det lige netop er den tur, er at jeg synes at fællesskabet var rigtigt godt vi hjap alle til med at lave mad og få bådene på land samt at vejret var helt i top. Det er også super at man kan få en aktiv ferie og så det at man kan dyrke sin sport via en ferie.

 

Alle interviews vil kunne findes samlet under Artikler.