DM inde 2012

Men hvor er alle masterroerne henne?, for ikke at snakke om motions- og ældreroerne, danske mesterskaber er FOR ALLE, og ældste deltager i år var 76 år, så her er der heller ingen undskyldning for ikke at stille op, om ikke andet ville det være en super ide, hvis der kom nogle fra klubben som heppe kor.

Første dame ved dette års DM var Anette Andersen i 40+ og Anette solgte sig så dyrt som muligt ved at lægge ud som en vis herre var i hælene på hende, og kom halvvejs side og side med Ulla Hvid fra Sorø, der dog trak det længste strå, og vandt titel, mens Annette blev en super flot nummer 2 i dette skrappe felt i personlig bedste tid på 7.30, så flot start på dagen og første medalje af sølv var sikret til Klubben.

Næste dame i kamp var undertegnede (Merete), der skulle se om det kunne lykkes at køre en 2000 meter på rutinen, efter hjerteoperation for 5 uger siden. Og med stor hjælp fra Sanne H. holdt vi os helt til den lagte plan, som gjorde, at jeg burde kunne komme igennem, ved at holde et tempo på 28 og et tryk på 1.59. Planen holdt, Dansk mester af den samlede 60+ og en rigtig god tid på 7.50. Guld til Fredensborg Roklub.

Så kom turen til juniorerne, og her fik de kamp til deres hår, men godt hjulpet af Søren E. og Bettina C., kom de igennem, og selv om jeg ikke har talt med dem, vil jeg tro, de har fået en sjov oplevelse af, at sidde midt på gulvet, og med tilskuere rundt omkring, hvor der bliver heppet igennem fra alle 3 sider af ” banen”
Først var Ida Koch (junior 1998) ude i den ”korte” distance over 1000 meter og hun blev en samlet nummer 12 i tiden 4.16, så blev det Ida Katrine Koch tur i sin klasse (junior 1996), over den dobbelte distance (2000 meter) og her blev hun nummer 9 i tiden 8,58 og til slut kom turen til Andreas Mantz i junior (år 1995) og han blev en samlet nummer 9 i sin klasse over 2000 meter i tiden 6,57.

Den festlige afslutning på denne dag er altid når 4 x 1000 meter holdene skal kæmpe på kryds og tværs af alder, vægt og køn, og igen i år var vi repræsenteret i denne kategori ved Sanne H., Anette A., Ulrik J. og Poul Erik E. de kæmpede sig til en flot 5. plads i det enormt stærke felt. Det er helt vildt at opleve disse hold kampe, hvor hele salen syder og koger, roning kan simpelthen ikke opleves mere intens end disse mesterskaber giver lejlighed til, så kom ud af busken.

Husk et besøg værd til næste år

Masser af billeder kan findes på SvAages hjemmeside, www.rowing.dk .

Den udsendte medarbejder
Merete