Rokort.dk

Fra og med standerhejsning 2015 er ud-og-ro registeringen skiftet til systemet Rokort.dk.

Med rokort.dk kan alle medlemmer reservere båd on-line, skrive sig ud og ind fra enhver computer, mobiltelefon, eller tablet. Ligeledes kan rostatistik og en masse andet tilgås on-line via internettet. Der er også en Ro-tracker app (android og iPhone), som kan følge båden på vandet, hvis roeren har GPSen slået til på telefonen....

Tilmelding til langture m.m. foregår også via rokort.dk.

Alle medlemmer med en registeret e-mail adresse i Fredensborg Roklub har automatisk adgang til det nye system. Alle medlemmer har fået tilsendt en e-mail med nærmere oplysninger.

I roklubben er Rokort.dk systemet også sat op, og her behøver du ikke logge ind for at registrere en rotur eller reservere båd. Dette system er altid åbent.

Hvis du har problemer med systemet, er du velkommen til at kontakterolf [dot] singeratgmail [dot] com ( Rolf Singer).

God fornøjelse !