Euro Slide 2012

2 guldmedaljer, 1 sølvmedalje og gode resultater og oplevelser for vores debuterende ungdomsroere blev resultatet af Fredensborg Roklubs deltagelse i årets Euro Slide i Gladsaxe Sportshal.

I år var en stor gruppe af vores ungdomsroere også friske på at stille op i indendørsturnering i slide, så under Fredensborg Roklubs flotte nye "strandflag" kunne vi alle, unge som masters, samles som klub. Mastersdamerne havde været af sted mange før, mens ungdomsroerne var afsted for første gang til slide. Det gav lidt startnervøsitet, men Bettina og Rolf klarede opgaven som trænere/hjælper fint.

Der var masser af god stemning, speakning og tætte løb.

Gustav og Valdemar stille op i 2-slide for junior C,D over 500 m, og roede sig til en fin 6.plads ud af 20 deltagende hold. Flot! Dernæst var det Matias og Filip, der deltog i de ældste juniorers 2-slide over 1000m, med en 27. plads ud af hele 29 hold. Ikke dårligt, når man som ny er oppe imod de store klubbers juniorer.

Så var det mastersdamernes tur, hvor Merete og Anette roede sig til SØLV i 2-slide over 1000 m kun 5/10 sek efter de stærke vindere fra DSR/Nordslesvig. Fornemt.

Så var det A,B juniorernes tur i 4-slide, hvor Ditlev, Gustav, Valdemar og Ida K roede sig til en 14. plads ud af 16 hold.

Mastersdamerne var lige ved at komme for sent til deres 4-slide, så det blev lidt hektisk, men heldigvis havde det tilsyneladende ikke ødelæggende effekt på præstationen, da vi (Merete, Anette, Bettina og Sanne P) vandt GULD kun 2/10 foran DSR/Nordslesvig med en fantastisk slutspurt. Så det var lige en ombytning af resultatet fra 2-slide, herligt herligt.

Efter en kort pause, hvor der blev stillet 4 baner op til 8-slide (et fantastisk syn, sådan en 8-slide), var det så igen juniorernes tur til at ro. Ida K, Gustav B, Gustav S, Matias, Ditlev, Valdemar og Filip var gået sammen med 1 Bagsværdroer i en 8-er, og fik over de 500 m som 8-slide distancen er, roet sig til en 10.plads. Et godt resultat af de unge roere!

Dagen sluttede for Fredensborg Roklub med damernes mastersløb i 8-slide, hvor vi var gået sammen med sølvvinderne fra 4-slide fra DSR/Nordslesvig. Med et starthandicap på 18 sek, som er en del at skulle indhente på kun 500m, skulle der ros rigtig stærkt. Men alle var tændte, og det lykkedes os at gå forbi begge de to andre hold foran os, og ro en sikker GULD i hus.

En herlig afslutning på en god regatta cool

Vi håber at se de unge igen i maskinerne næste år, nu de har fået samlet erfaring. Hvis jeg har glemt nogen i denne beretning, så sig endelig til.

Flere billeder på www.rowing.dk

rohilsen

Sanne P