Humlebæktur/retur

HUMLEBÆK ROKLUBS BESØG HOS OS DEN 1/8 2013

Så længe jeg kan huske tilbage, har Humlebæk og Fredensborg roklub haft et tæt og varmt forhold. Vi har gennem årene haft kulturturene, hvor vi har lånt både i andre roklubber og roet på fremmede farvande. Konceptet var en overnatning, fremragende kulinarisk middag og et par kulturoplevelser. Samme koncept som vi nu har i ældreafdelingen.

Hvert år besøgte vi hinanden, roede i hinandens farvand og spiste en god middag sammen.

De kom til os når vinden var fra øst, så de ikke kunne ro på Øresund.

Det er blot for at nævne nogle af vores fælles arrangementer.

Det var da også med den gode Karen fra Humlebæk, som jeg har kendt i rigtig mange år, jeg har formidlet kontakten med. Vejret var fint og tre både gled i vandet med kurs mod Nøddebo og videre til Dr. Bøge, Kgs.Bøge og Sandporten, hvor vi måtte træde ud af bådene og trække dem op på land. Det er som at være på rigtig langtur.

Ved Sandporten er der borde og bænke og to grillsteder. Mod Nord kan man se ud over kønne marker med græssende køer. Folk fra skovskolen i Nøddebo har skåret nogle fine figurer i nogle af træerne, så det er et ret fint sted at gå i land.

Stemningen var høj og snakken gik over vores medbragte madder. Kaffe snaps og kage manglede ikke.
Da vi skulle hjem, var der lidt vind fra vest, men vi valgte at tage hele søen rundt. En båd drog dog hjemad på Vestsiden.

Vi kom tørskoet i land i Fredensborg og alle var glade efter en god dag på vandet.

Vi besøgte Humlebæk Roklub den 18/6 2013

I rigtig fint vejr samledes ti roere i Fredensborg Roklub og kørte i fælles biler til Humlebæk Roklub. Vi blev fordelt i bådene og havde en lokal styrmand med, som ivrigt fortalte om huse og steder vi passerede.

Turen gik til Helsingør og var ret spændende.

Det er noget andet at ro på Øresund. Vel hjemme i Humlebæk spiste vi vores frokost på broen med udsigt over Øresund.
Se det var en rigtig god tur.

Dorte Munkholm