SLIDE regatta i Gladsaxehallen.

Lørdag d. 23. november blev der traditionen tro på den ”næsten” sidste lørdag i november holdt slide regatta i Gladsaxe hallen. Igen i år var det et meget lille hold , der deltog fra Fredensborg - hvor bliver I af, til en så anderledes og sjov regatta ?? hvor hele RoDanmark samles og dyster mod hinanden.

Men den lille skare, der deltog, måtte så også erkende,  at der bliver roet stærkt, også selv om man bliver startet med handicap på baggrund af alder, køn og vægt og det gør jo,  at der findes vindere , som man ikke til hverdag ser. F.eks. blev vores mangeårige verdensmester  i single sculler, Henrik Stephansen, slået.

Bettina C og Merete B fik fornøjelse af at lægge ud, og med et handicap på 34 sekunder efter den først startende dame”båd”, måtte vi efterfølgende blot erkende, at det var IKKE til at hente på 1000 meter, og vi fik en 6. og sidste plads.

Derefter var det Ole J.’s tur, der i kombination med en KVIK roer havde ”fornøjelsen” af et handicap på 24 sekunder, og endte trods dette i den gode ende af resultat listen med en 8.plads.

Så kom turen til 4 slide, hvor Bettina C., Sanne P., Susie (fra Bagsværd ) og Merete B. og igen måtte vi konstatere, at et handicap på 37 sekunder er en stor mundfuld og meget svært at nå på de 1000 meter, og vi måtte tage til takke med en 5. og sidste plads (halvandet sek. fra 3. pladsen).

Så skulle vi alle også have deltaget i det afsluttende 8’er løb, men på grund af tekniske problemer, opgav vi efter ca.1½ time venten og kørte hjem.

RoHilsen den udsendte medarbejder

Merete