Tæt på hændelse i torsdags den10.05.2018

Kære alle roere i vorers dejlige klub.
Torsdag morgen var jeg med ude i en gigfirer. Vi glædede os over, at der stadig ikke er lagt bøjer ud til svømmebanene, og vi håber på, de ikke kommer.
Vi var en tur til Landevejen, og på vejen tilbage observerede jeg som etter, at  der var en svømmer/dykker med en meget fin "markeringsballon" på søen omkring Kongebroen.
Vi observede senere en 4x med høj fart, der havde en kurs lidt længere inde end vores. Vi var i vores båd enige om, at det så ud som noget, der kunne gå meget galt.
Desværre var vi så langt fra de implicerede, at vi ikke ville kunne råbe dem op. Vi kunne se, at dykkeren/svømmeren brugte alle midler for at gøre opmærksom på sig, der var bl.a. "vinkeflag" på toppen af "markeringsballonen", der var sat megen aktivitet i.
Vi ved ikke, hvad der skete, men det var en klar opbremning fra 4x lige inden det gik galt - muligvis så det farligere ud fra, hvor vi var placeret.
 
Uanset hvad, dette er ikke andet end en information om, at selv med en svømmer/dykker med så fin markering, kan det måske gå galt, så pas på der ude. Vi er desværre den "stærke part", der får skylden, hvis noget sker.  Det er ikke sikkert, at alle andre svømmere/dykkere er lige så gode til at markere sig, som den vi så. Dejligt ingen kom til skade.
 
Hav nogle sikre og gode roture
Hilsen Steen O