FISA Master i Sarasota , Florida fra d. 26 - 30 september 2018

Selv om det er lidt længe siden, er her lidt fra FISA masterregattaen, som i år var henlagt til Sarasota på vestkysten af Florida i dagene 26. til 30. september.

Vi var fra Fredensborg nok det mindste hold, der er taget til disse mesterskaber, nemlig Lizzie og Terkel samt undertegnede udsendte Merete.

For at akklimatisere os, tog vi allerede afsted søndagen før, og det var vist godt, for der skulle noget til for at vænne sig til 33° og en fugtighed, der var ekstrem høj.

Vi havde alle tre forskellige hold, vi kunne komme på, og det skulle vise sig, at være noget af en opgave.

Lejebådene havde heller ikke den standard og mængde, som der plejer at være, så tit skulle der skiftes på broerne, absolut ikke optimalt, og både som var lejet hjemmefra var "væk" - jamen så har vi en letvægts båd, hmmmmm, og i 2 løb sparkede jeg fodstykket i stykker ...

Men rostadion var meget flot, med god plads til både, tilskuere, parkerede biler o.s.v. Startsystem og måltårn var imponerende, dog var der stort set sidevind hver dag, og da det er en meget åben bane, var der ind imellem store styringsproblemer, så der lå bølgebrydere på alle 2000 meter og 2 rækker ved start på 1000 meter.

Der var også opsat rigelige mængder af toiletter og badevogne, som var ekstremt flot indrettet. Frivillige-holdet var søde og flinke, men bare for få, og de vidste ikke meget om roning.

Men, men, men vi kom igennem og slutresultatet var, at vi havde

6 medaljer med hjem til Fredensborg Roklub: 1 til Lizzie og 5 til undertegnede

Alt i alt et meget tilfredsstillende resultat, synes vi selv.

den udsendte medarbejder
Merete