Vinteraktiviteter

Indendørs rotræning

Alle dage er der mulighed for at benytte klubbens træningsrum med roergometre og styrketræningsudstyr. De voksne medlemmer træner individuelt eller efter indbyrdes aftale, mens de unge træner under ledelse af en eller flere trænere. Ældreroerne er også meget aktive, og har faste træninger i dagtimerne vinteren igennem.

Man kan også deltage i vinter Otter Grand Prix, 8GP vinter, som er en turnering over 5 runder.

Både

Bådene sætter vi også i stand om vinteren.

Torsdagsspisning

Torsdagsspisning sker i denne vintersæson tre gange (i hvert fald som planlagt indtil videre). Som regel vil der være en eller anden form for arrangement knyttet til spisningen, det sig være film, foredrag eller bankospil.

Program for vinteren 2016/17:

Roaktiviteter-vinter 2016-17

Tilføjelser og/eller ændringer
Det er muligt, at tilbuddene bliver udvidet eller ændret i løbet af vinteren, lige som der kan komme enkeltstående arrangementer.

Derfor: Hold øje med hjemmesiden!

Vi ses i roklubben!