Roer til roer

Blå dunvest savnes!!

Kære alle

Jeg var i roklubben tirsdag formiddag (d. 17. april) og glemte min blå dunvest, mærke Junge, str. 42 (M) på knagerækken i damernes omklædningsrum. Vesten blev set af Merete Boldt tirsdag aften. Jeg fandt først ud af det her til morgen, og da jeg var til roning her torsdag formiddag, ledte jeg efter vesten overalt i roklubbens lokaler. Vesten var ikke at finde.

Mon en venlig sjæl har gemt den et sikkert sted, eller er der en roer, der ved en fejltagelse har fået den med hjem i tasken.

Jeg kan kontaktes på Mob: 2820 3618.

hilsen, Lene Henrichsen, medlem nr. 52

Jeg har tirsdag den 30/4

Jeg har tirsdag den 30/4 mellem kl. 9 og 11 mistet mit ur i klubben. Et lille "guld" med kæderem. Jeg bliver lykkelig hvis det dukker frem Dorte Munkholm

Lås på trailer

Der er nu sat en lås på traileren.
Nøglen ligger i bestyrelseslokalet, dueslaget, grundudvalget, sammen med registreringsattesten.
Når man låner traileren bedes I skrive hvem og hvornår i har taget den.

efterlysning af hængelås

Tyveri sikring trailer:
Hængelåsen til sikring af traileren mangler, er der nogen der har set den, det er en hængelås med en meget lang bøjle ????

Fundne bilnøgler

Et sæt Nissan bilnøgler er fundet i dag i klubben. Savner du dem så ring til Carsten H. Mob.5040 5307

Venskabsmatch

Lørdag 25/8 var FR vært for en venskabsmatch for klubber i Nordsjælland. Det blev en stor success med deltagelse af roere fra Humlebæk, Helsingør og FR roklubber. På en udlagt 1000m bane blev der dystet i inrigger 2 + 4, single sculler, dobbelt sculler samt 2er uden. Peter havde sørget for masser af medaljer således næsten alle kom hjem med metal :-). Vejret var med os, fadøllet køligt og stemningen helt i top. Det var helt igennem en fantastisk dag og Peter skal have stor tak for at tage initiativ til arrangementet - og som helt sikkert skal gentages næste år!
Det er bl.a. den slags arrangementer, som gør det sjovt at ro og det behøves ikke kun være masters roere som deltager. F.eks. kan man sagtens forestille sig kaproning i gig både og selvfølgelig inrigger. Jeg kan kun opfordre alle til at deltage næste gang, også medlemmer fra motions- og ældre grupperne.
Vh, Bjørn

Sankt Hans Bål.

Hej alle roere.
Pga. af tørken har vi idag forespurgt hos Brandvæsenet om afbrænding af bål også gælder vores Sankt Hans bål på søen.
Svaret kom promte, at det også gjaldt bål på Esrum sø.
Så desværre har vi set os nødsaget til at aflyse vores traditionsrigeaften
Øv Øv
Rohilsen
Poul Eisenhardt

Tæt på hændelse i torsdags den10.05.2018

Kære alle roere i vorers dejlige klub.
Torsdag morgen var jeg med ude i en gigfirer. Vi glædede os over, at der stadig ikke er lagt bøjer ud til svømmebanene, og vi håber på, de ikke kommer.
Vi var en tur til Landevejen, og på vejen tilbage observerede jeg som etter, at  der var en svømmer/dykker med en meget fin "markeringsballon" på søen omkring Kongebroen.
Vi observede senere en 4x med høj fart, der havde en kurs lidt længere inde end vores. Vi var i vores båd enige om, at det så ud som noget, der kunne gå meget galt.
Desværre var vi så langt fra de implicerede, at vi ikke ville kunne råbe dem op. Vi kunne se, at dykkeren/svømmeren brugte alle midler for at gøre opmærksom på sig, der var bl.a. "vinkeflag" på toppen af "markeringsballonen", der var sat megen aktivitet i.
Vi ved ikke, hvad der skete, men det var en klar opbremning fra 4x lige inden det gik galt - muligvis så det farligere ud fra, hvor vi var placeret.

Uanset hvad, dette er ikke andet end en information om, at selv med en svømmer/dykker med så fin markering, kan det måske gå galt, så pas på der ude. Vi er desværre den "stærke part", der får skylden, hvis noget sker.  Det er ikke sikkert, at alle andre svømmere/dykkere er lige så gode til at markere sig, som den vi så. Dejligt ingen kom til skade.

Hav nogle sikre og gode roture
Hilsen Steen O

Lille høre apparat er i dag fundet

Det blev fundet på gulvet i Fitness lokalet og ligger nu på den hvide hylde over affalds beholderen samme sted.
Venlig hilsen Carsten Høyer

Vinter badning

Nu er der en masse snak om vinterbadning i klubben
kan man bare starte vinterbadning uden at det har været oppe på en generalforsamling og blive godkendt