Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

90 års fødselsdagsfejring!

03-06-2023

150Kr

– same procedure as last year, James…

Ikke helt, for det er 15 år siden, vi sidst fejrede klubbens fødselsdag i stor stil.

Men i år planlægges en fødselsdag med maner, så sæt kryds i kalenderen!

Deadline for tilmelding nærmer sig så husk at melde dig på! Tilmelding findes længere nede her på siden…

Dagens program er (som også annonceret i april-nyhedsbrevet):

Fødselsdagsfest – for kun 150 kr!

Klubben fylder 90 år,
Og planerne er ved at tage form. Først skal vi – næsten – alle sammen ro i den bådtype, vi nu hver især holder af – det kan du læse mere om lidt længere nede.
Efter formiddagens roture er der dækket op til fest. Mogens spiller sømandsviser på kajen, mens vi nyder en kold fadøl eller står i kø til bruseren. Kl. ca 13 er der lækker mad på første sal, med sange, underholdning og al det øl, vand og vin, vi hver især køber.

Bestyrelsen har besluttet, at festen skal holdes på et niveau, så alle kan være med. Prisen er derfor sat til kun 150 kr. Tilmelding kan ske på opslagstavlen og her på hjemmesiden. Sidste frist for tilmelding er 8. maj – og desværre kan vi næppe alle 164 være omkring bordene. Skynd dig derfor at melde til.
…og vi har brug for hjælpere!

Maden køber vi ude i byen, men vi har brug for et par stykker til at hjælpe, både med gode ideer og med det praktiske. Meld dig til Charlotte på aktiviteter@fredensborgroklub.dk

Derudover skal vi bruge nogle bartendere – hvis vi tager en times tid hver, kan man både skænke ud og selv være med til løjerne. Vil du bistå, så mail til Henrik på nyhed@fredensborgroklub.dk

Og vil du give en hånd med, når det handler om den praktiske håndtering, når så mange både skal i vandet, kan du skrive til Thomas på master@fredensborgroklub.dk

…vi har virkelig brug for DIN hjælp for at gøre det til en stor festdag!

Alle mand i bådene!

Før vi taget fat på fest og fadøl 3. juni, skal vi på vandet. Ambitionen er at få så mange både på vandet som muligt. Thomas og Steen står for logistikken og vil lægge en meget omhyggelig plan, så nogle kan få den sædvanlige lange lørdagstur, andre en mindre. Ambitionen er, at vi samler hele bådparken til et stort billede, før vi stille og roligt går i land.

Vi hænger tilmeldingsskemaer op i bådhallen eller du kan tilmelde dig her på hjemmesiden. Planen er, at konkurrencebåde og motions-outriggere går afsted cirka kl. 9.00, gigbåde kl. 9.45 og inriggere 10.30. Det bliver utvivlsomt hektisk og kræver god styring, men til gengæld håber vi på en fantastisk oplevelse af fællesskab, når vi er så mange, og så mange forskellige, på vandet samtidig.

Vælg den bådtype, du vil ro i, og skriv dig på listen på opslagstavlen i bådhallen eller her på hjemmesiden. Sidste frist for tilmelding er 11. maj, hvorefter Steen og Thomas sætter puslespillet sammen og giver os en mere konkret tilbagemelding.
Vær med til at give os selv og vores omgivelser en helt unik oplevelse.

(almindelig lørdagsroning er af samme grund aflyst 3. juni).

Tilmeldingslink til roningen og festen (ny feature) – deadline 11. maj: Tilmelding lukket

Detaljer

Dato:
03-06-2023
Pris:
150Kr

Sted

Klubben

1 thought on “90 års fødselsdagsfejring!”

  1. Kære bestyrelse

    Jeg ville melde mig til arrangement d. 3. juni og der står, at sidste tilmelding er i dag, men linket er lukket. Kan jeg få en tilbagemelding på, om jeg kan blive meldt til og gerne også til gig-roning.

Comments are closed.