Vennerne

STØT ROKLUBBEN, MELD DIG IND I VENNERNE: Send en E-mail eller ring til et af bestyrelsesmedlemmerne.

Det er muligt for Fredensborg Roklubs medlemmer at leje klubbens lokaler i weekenden. Leje af lokaler sker ligeledes ved henvendelse til et af bestyrelsesmedlemmerne. Lejeaftalen kan hentes her:

Om Vennerne

Fredensborg Roklubs Venner, som i daglig tale kaldes VENNERNE, blev stiftet 1974 af medlemmer, som syntes at FR skulle støttes økonomisk ved ombygninger, indkøb af både, inventar mm. Igennem nogle år blev der knoklet og indtjent rigtig mange penge ved bankospil på Asminderød Kro. Dengang var det så som så med rygepolitik; der blev ved sådanne arrangementer bare fyret op under kedlerne, og da det for det meste var ikke-rygende sportsfolk, der assisterede, var det en barsk omgang. Nu fører VENNERNE en lavere profil, men støtten til FR er stadig betydelig og værdsat.

Bestyrelsen består af:

Der er ca. 100 medlemmer og kontingentet er min. 100 kr. årligt. Et af vore mål er, at få så mange som muligt af FRs medlemmer til også at være medlem af VENNERNE. Dit medlemskab af VENNERNE er en støtte til FR, og dermed måske en ny båd til dig. Endnu en gang, ”støt VENNERNE”, så støtter du FR og roningen.

Vennernes kontonr. er 9570 13294046.

Referater og dokumenter (kræver logind)

No documents found.

Vedtægter Vennerne