eRoning

Savner du inspiration til den daglige eller ugentlige ergometertræning? Er det svært at finde på programmer og har du bare brug for at blive holdt lidt i ørerne af en træner – både når der trænes sammen med andre og alene?

eRoning er et relativt nyt tiltag, hvor man kan logge ind og får adgang til online træning med instruktør og færdige programmer. Der er både et program-arkiv og live træning lørdag formiddag med skiftende instruktører, og der lægges jævnligt nye programmer op.

Det kræver blot et ergometer og en pc eller smartphone – evt en projektor, hvis det skal op i stort format på væggen.

Klubben har købt abonnementsadgang, som alle medlemmer kan bruge.

Efter at vi også har modtaget sponsorstøtte fra DIF og DGI til indkøb af IT udstyr, er dette også blevet opsat i ergometerrummet (mangler lige at tilkoble et par højttalere) – det er afprøvet og virker.

Den røde kasse i ergometerrummet er aflåst, men kan åbnes med hovednøglen og inden i er der computer,  www- adresse, brugernavn og password, så det er bare med at komme i gang,

Det er tanken at få gang i noget ugentlig fælles eRoningstræning i klubben til næste vintersæson; men i mellemtiden er alle velkomne til at bruge det ! Vi håber, det kan give et friskt pust til (vinter)træningen og er absolut også noget, vi opfordrer de nyere medlemmer til at benytte sig af. Der er programmer for enhver smag med dygtige instruktører, inkl. teknikvideoer.

Link til eRoning: eRoning

Brugernavn og adgangskode finder du her (kan kun ses hvis du logger ind her på hjemmesiden): Logind-oplysninger til eRoning