Åben Nordiske Mastersmesterskaber 2014

04/09/2014

For første gang nogen sinde blev der i weekenden d. 30.-31- august afholdt Nordiske Mesterskaber for Mastersroere. Den udsendt medarbejder har været med i styregruppen, der startede ideen for snart 3 år siden, med diverse forhindringer undervejs, men endelig lykkedes det, og det ville blive lidt spændende at se, hvor mange, der ville finde vej til Bagsværd Sø.

Heldigvis var der en pæn stor interesse for stævnet med 263 startende hold; et meget stort hold deltog fra Norge, et lidt mindre fra Sverige og nogle få fra Finland, et par stykker fra Tyskland og England og sluttelig et meget stort hold fra Danmark.

Vejret artede sig bestemt ikke pænt, det væltede ned fra oven både lørdag og søndag, men til gengæld var vandet stille (da regnen var værst), så der blev en masse gode løb ud af det.

Fredensborg stillede i stærkeste opstilling , med noget så usædvanligt som både en dame og herre 8+, og der blev ikke givet noget ved dørene, Fredensborg kom hjem  med et væld af medaljer.

Masterholdet hos damerne bestod af Anne Mette Jørgensen, Tine Dorst, Bettina Cervin , Charlotte Poulsen, Lizzie Haastrup, Ulla Poulsen, Hanne Petersen, Sanne Hansen, Sanne Poulin, Annette Andersen og Merete Boldt.

Masterholdet hos herrerne bestod af: Bjørn Andersen, Peter Frederiksen, Jan Petersen, Claus Andersen, Søren Heinrichsen, Ole Jørgensen, Carsten Mannick, Ole Quist, Finn Gliver (cox), Svend Aage Nielsen, Bent Andersen, Terkel Jespersen, Alf Mikkelsen, Søren Eriksen, Ulrik Jensen , Kim Børgesen og Emil Heinrichsen.

Tilsammen vandt vi hele 14 Nordiske Mesterskaber hvoraf

vinder af 1 medalje : Bjørn, Peter, Jan, Claus,  Ole J. , Carsten, Ulrik, Tine, Hanne, Charlotte, Lizzie, Ulla, Annette, Sanne P. og Svend Aage

Vinder af 2 medaljer : Finn G, Ole Q, Søren H., Emil , Bettina, Anne Mette,

Vinder af 3 medaljer : Søren E., Sanne H.

og rosinen, vinder : Kim med 5 medaljer og til sidst Merete med 6 medaljer.

den udsendte medarbejder
Merete