Årgangsmesterskaberne 2022 Holstebro

19/08/2022

Fjerde gang var igen lykkens gang for Fredensborg Roklubs nye talentfulde unge kaproer, Amalie Thal-Drexel, der deltog ved Årgangsmesterskaberne i Holstebro for et par uger siden.

Det var Amalies fjerde kaproning i år – efter regattaer på Bagsværd, Haderslev og Sorø, hvor hun alle steder har vundet guld-, sølv eller bronzemedaljer – og det lykkedes hende at sikre sig en flot sølvmedalje i singlesculler i U13-løbet, trods et blæsende og vanskeligt vand. Vinderen var en pige fra Lyngby, som efter sigende allerede har roet kaproning et par år, mens denne sæson er Amalies første.

Amalie har roet kaproning i 3-4 måneder og udover hendes ugentlige træninger i Fredensborg Roklub, er hun begyndt at tage til Bagsværd for at ro med andre piger i Kraft Center Bagsværd. Foruden singlesculler ror Amalie dobbeltfirer og dobbeltsculler.

Stort tillykke herfra!

Willi og Ulla

Amalie (2), Haderslev 2022

Billede 1 af 2

Roinfo/Mette Bacher