To Danmarksmestre – indendørs DM 2023

25/01/2023

I lørdags 21.1 var det igen blevet den tid på året, hvor der afholdes DM i indendørs roning.
Efter de sidste par år, hvor DM, grundet Corona, blev afholdt virtuelt, så havde man i år, i første omgang, valgt at det skulle være en kombination, så man både kunne deltage fysisk i Gladsaxe Hallen eller man kunne sidde derhjemme i stuen eller garagen og deltage. Det endte dog med, at arrangørerne lidt sent besluttede sig for kun at afholde det fysisk, så alle de glade deltagere skulle møde op i Gladsaxe Hallen.

Måske var det udsigten til at skulle bevæge sig fra hjemmematriklen til Gladsaxe Hallen, der gjorde at der i år ikke var nær så mange tilmeldte, som der plejer at være. Heldigvis for Fredensborg Roklub var vi på bedste vis repræsenteret af to kvindelige masters-roere.

Lene Mathiasen, som stillede op i 40-49 år letvægt, 2000m. Lene var eneste tilmeldte i denne gruppe, men det kunne man bestemt ikke se på indsatsen. Lene roede meget flot i tiden 7:46.6 (til sammenligning var vindertiden i denne gruppe sidste år 7:54.8). En velfortjent og flot guldmedalje til Lene!

Merete Boldt, stillede op i 70-79 års klassen, 2000m. Også her var der kun Merete i gruppen, men der er jo ingen grund til slappe af, af den grund. Merete holdt sit eget mål og roede i tiden 8:31.1 – til trods for ikke at have været på toppen i dagene op til. Sejt og en velfortjent og flot guldmedalje til Merete!
Merete og Svend skyndte sig videre på skiferie straks efter løbet, så der måtte en reserve til at modtage medaljen.

Tak, Lene og Merete for at I repræsenterede klubben!
De 2 x coach
Karin og Hans

Lene-Mathiasen

Billede 1 af 4