Sorø regatta 2023

04/07/2023

Ja – efter en måned med fantastisk sommervejr, så var vi da nogen, der havde set frem til at sommerweekend ved den smukke sø… men sådan skulle det ikke være åbenbart.

Vi var 7 damer fra FR tilmeldt, og programmet stod på 2 både dobbeltfirer lørdag (med hjælp fra en Køge-roer, hvis nu nogen godt kan lægge 4 og 4 sammen og ikke få 7), og 2 både dobbeltsculler søndag. Så langt så godt, ikke?

Deltagerne var: Merete, Sanne H og Karin (plus Majbritt fra Køge), og Sanne P, Anni, Lene-Marie og Lene.

Lørdagen var lidt våd, og noget blæsende må man sige. Der var 5 damedobbeltfirere til start, og mens båd 1 (Merete, Sanne H og Karin) klarede sig ganske fint og vandt, fik båd 2 (os andre) aldrig fundet rytmen og tog en 4.plads tæt på Sorøs damer, og et langt stykke foran Bagsværd (resultatlisten er helt i sort.)

Men der var for nogen af os endnu en dag, hvor banen kunne brændes af, nemlig søndagen, hvor Merete og Sanne H samt Sanne P og Anni skulle ud i dobbeltsculler. Men vejrudsigten havde også truet med endnu mere vind, regn og måske torden. En del juniorer blev afmeldt, og svenskerne og nordmændene tog hjem.

Solen kiggede dog frem mellem bygerne og selvom alle løb blev kortet ned til 750 m hvor der var rimelig læ for vestenvinden, var humøret højt og indstillingen god. Bådene var rigget og klar, og en form for opvarmning planlagt (ikke muligt på vandet pga. vinden). Men men men, godt en time før vi skulle lægge årer ud og få bådene i vandet, kom først et ophold i programmet pga et tordenskrald, og dernæst en aflysning af resten af regattaen….

Så måtte værktøjet jo findes frem igen, bådene rigges af og traileren læsses igen.

Vi ses til Nordiske Masters i slutningen af august, denne gang gerne med et lidt større hold.

God sommer!

hilsen

Sanne P