Træning, ølsmagning – og lidt mad

02/02/2024

På den første dag i februar blev den ‘sædvanlige’ torsdagstræning suppleret med et vinterevent. Denne gang var det lidt til ganen, nemlig en ølsmagning med Gurre/Helsingør Bryghuse.

Efter træning, og Lenes Coretræning for de energiske, var der skøn hjemmelavet tomatsuppe (tak til kokken, Ulla) med brød, før vi gik i gang med at smage os igennem et bredt udvalg af øl med tilhørende anekdoter og snak om de forskellige øl. Der blev startet i den lette ende, hvor man kom til at savne en varm sommerdag, og en kold øl på terrassen.. men det skal nok komme, det fine vejr.

Efter lidt let pølse/ostebord (tak til Charlotte), fortsatte smagningen med de lidt tungere, kraftigere øl. Og der var bred enighed om, at munkene i gamle dage i den grad fik kompenseret for at skulle faste ved i stedet at brygge flydende rugbrød…

IMG_20240201_191130390_HDR

Billede 1 af 6

Øllene sættes frem