Nordiske Masters 2024 indendørs

03/03/2024

Årets første virtuelle Nordiskmasters  ergo 2024, for mig var en sjov oplevelse. Svend var helt fantastisk og havde sat det hele op og klart til start lørdag kl 10.30. 

Merete, Karin , Charlotte og Svend var med på sidelinien. Tak til jer for det hele👍🏻

Jeg startede med sammen med Merete at gennemgå løbet punkt for punkt, hvad og hvornår der skulle være mest fokus osv. For mig handler det om at have en aftale med mig selv under løbet. Jeg vidste at formen var okay og teknikken har aldrig været bedre. Stærk helt ind til knoglerne!

Starten fik godt og jeg fik efter 10 tag ordre fra Merete om at komme ned i fart tak🙏🏻 fandt en go’ rytme og sådan gik det indtil Svend også begyndte at råbe med, det var tæt…  men jeg manglede 7/10 for at få en førsteplads. Øv…. Men mit mål var at køre løbet under 4 min, og det gjorde jeg. 

Jeg er glad og gjorde, hvad benene kunne. 

Håber at flere af medlemmerne i klubben kunne tænke sig at være med til næste år, det er en fantastisk følelse at kroppen for lov at gi’ alt hvad den har at byde på. 

Prøv det selv!
Ro hilsner

Bettina

1574440997088455859

Billede 1 af 1

Bettina klar til ræs