MasterCamp juni 2021

12/06/2021

Mastercamp 4-6 juni- 2021 i Ringsted.

Lidt over 50 masterroere (de fleste kendte fra div. Regattaer) fra roklubber fra Sjælland og Fyn og 5 velrenommerede trænere mødtes til træning og ro-nørderi-hygge i weekenden. To intensive træningspas hver dag med video og følgebåd og masser af km på Haraldsted Sø. Trænerne var Jørgen Andersen, Ian Baden, Søren Hansson, Bo Vestergård, Per Rasmussen. 

Overnatning og forplejning på Vandrerhjemmet i Ringsted. Masser af hygge, nørderi, udveksling af aftaler, deling af minder i roningens tegn. Solskin, fladt vand …uddeling af medaljer til verdensmestrene i E-roning – Medaljetagerne var inviteret lørdag aften (så bl.a. Merete fik en flot guldmedalje med hjem). Alt i alt en fantastisk weekend.

Fra Fredensborg deltog Søren H, Emil ( FR og Bagsværd) og Anne Mette J. Vi deltager helt sikkert gerne en anden gang. Vi fulgtes med Humlebæk roklub, der venligst transporterede vores både her fra Nordsjælland. 

Hvis du vil læse mere så kig på http://www.roning.dk hvor der også er gruppefoto. Dorthe fra Copenhagenloadstar Photography har taget en masse fotos, der ligger i facebook gruppen Mastersroning i Danmark

Rohilsen
Anne Mette