4GP 2009

20/09/2009

Fredensborg stillede med 3 hold, 1 dame og 2 herrehold, alle mastersroere. 4GP afvikles over 3 regattaer: i Maribo, Bagsværd og Brabrand. Første runde var offer for stormvejr, og kun få klubber mødte op – Fredensborg var ikke en af dem. Så vi fik desværre ingen point med os fra Maribo.

Men i de to næste runder fik vi da vist “de unge” at “de gamle” kan endnu. Damerne (Bettina, Sanne P., Anne Mette/Merethe og Tine/Helle) fik 1 guld i Bagsværd, og 2 guld i Brabrand, og en samlet 3. plads i 1.division (efter de to hold, som også deltog i Maribo). Herrerne, (hold 1 var Dan, Ole, Søren E. og Kim, hold 2 var “Freja”: Bjørn, Claus, Ulrik og Peter), sørgede for en hel del dobbeltsejre, kulminerende med hele 3 guldmedaljer i Brabrand i dobbeltsculler. Det var en medalje mere end der var heat….forklaringen var den simple, at Ole/Dan og Ulrik/Peter kom nøjagtig samtidig over mållinjen! Hold 1 fik også bronce i 1.division, igen efter de to hold, som mødte op til “bølgesprintroning” i Maribo.

Lige efter dette spændende løb sørgede damerne for lidt mere spænding ved at slå DSR med kun 6/10 sek i dobbeltfirer, efter en god spurt.

Brabrand var en fin afslutning på turneringen, med høj sol og ikke alt for meget vind (den der var var medvind). Det er ikke altid, man kan ligge i solen og sole sig i korte busker og t-shirt hen mod slutningen af september.

Turnerningen (placeringer, point, beskrivelse etc.) kan man læse om her.

Medaljer i årets 4GP, Fredensborg:
Bagsværd: Guld til Søren + Kim +Ole + Dan i dobbeltfirer, Søren + Kim i dobbeltsculler, Sanne P. + Anne Mette i dobbeltsculler, Peter + Ulrik i dobbeltsculler

Århus: Guld til Søren + Kim +Ole + Dan i dobbeltfirer, Søren + Kim i dobbeltsculler, Merete + Helle i dobbeltsculler, Sanne P. + Bettina + Helle + Merete i dobbeltfirer,  Dan + Ole i dobbeltculler, Ulrik + Peter i dobbeltsculler.