Nordic Open – Indoor Rowing Championships 2023

21/02/2023
Guld til Fredensborg Roklub i suveræn tid

Lørdag d. 11. februar blev der afholdt Nordic Open indendørs mesterskaber og det blev afviklet virtuelt.

Selvom Merete Boldt var eneste tilmeldte i sin klasse (damer 75+) og dermed sikker på medalje var det alligevel ved at glippe…..

Som ved de andre virtuelle mesterskaber, de sidste par år, så foregik det hjemme i orangeriet hos Merete og Svend Aage. Svend Aage arrangerer og sætter computeren op og så kører det bare…. det plejer det i hvert fald at gøre….!

2 minutter før start røg forbindelsen, Svend Aage afprøvede alle stik til computeren mens Hans T. talte i telefonen med arrangørerne. Det blev en anelse hektisk, så selv coachen fik sved på panden.

Det lykkedes ikke at få genetableret forbindelsen, så aftalen med arrangørerne var, at Merete skulle køre sine 1000m off-line og så skulle der sendes dokumentation på hendes løb efterfølgende.

Uden at kunne følge med i noget, måtte Merete køre de 1000m for sig selv og det gjorde hun selvfølgelig i en super flot tid på 4:03.3 min.! Sådan – stort tillykke!

Vi sørgede samtidig for at filme Meretes løb og sendte dokumentationen til arrangørerne efterfølgende, så var alle glade og holdet i orangeriet kunne gå til 3. halvleg med frokost og tilbehør 😊

På vegne af Orangeri-holdet,
Karin

Merete-Nordic-Open-Indoor-11.2.23

Billede 1 af 1