Kanindåb 2023

27/08/2023

I år løb kanindåben af stablen torsdag d. 24. august. Der var 7 kaniner, der gennemgik det i øvrigt meget fredelige ritual. Som man kan se af fotosene her nedenfor, kan man ikke blive døbt uden at blive en smule våd, men hvad gør det på en fin augustdag. Også formanden måtte en tur i søen.

Da dåben var vel overstået, ikke mindst takket være Kong Neptun (Peter F) og Dronning (Inge) samt drabanter iklædt fine kaffesække (bla. Carsten, 2x Ulrik, Jan), blev der serveret en meget lækker middag (koordineret og kokkeret af Charlotte) med valnøddelagkage til dessert. Kaninerne fik deres dåbsbeviser, Lene M som har trukket meget for mht. roskolen fik ekstra klapsalver, og vi fik alle lært et nyt kampråb…. om rigtige roere.

Vi ønsker de nye medlemmer velkommen i klubben, og håber I har mod på at lære os gamle at kende!

IMG_3381

Billede 1 af 78