Outriggerskole 2011

07/08/2011

Der var 23 børn med til outriggerskole: 6 piger og 17 drenge. Der var dog ikke så mange ledere/instruktører. Der var kun 2, som var der hele ugen. Så var der også nogle der var der om dagen og så tog de hjem om aften og sov. Så der var ikke så mange man kunne få hjælp af.

Da vi ankom til Ringsted roklub, var der boller og frugt til at stille den værste sult. Mens vi spiste blev vi fodret med nogle praktiske informationer til ugen. Da vi havde spist fik vi anvist et telt hvor vi kunne pakke vores ting ud og gøre klar til ugen. I hver telt var der 2 – 3 personer, som skulle dele teltet hele ugen.

Da vi havde pakket ud skulle vi mødes på den anden side af klubben, og lege navneleg. Det var meget hyggeligt, alle var meget åbne så allerede første dag kunne vi navnene på de andre roere. Efter navnelegene var der fri leg og snak indtil aftensmaden. Alt maden på lejeren blev på skift lavet af de forskellige teltgrupper assisteret under køkkenchefen Stacey. Efter maden blev vi delt ind på nogle bådhold og derefter sendt ud og ro. På lejeren var der flere single- og doublescullere og en enkelt firer.

Da vi kom ind til klubben var der frugt på bordet, og vi gav os til at spille kortspil. Kl. 23.00 skulle der være ro i teltlejren, og alle skulle lægge sig til at sove.

Hver dag blev vi vækket kl. 7.30 for at kunne spise morgenmad kl. 8.00. Efter maden blev vi igen sat ind på nogle bådhold og blev sendt ud og ro. Lederne havde kun en enkelt følgebåd, så de kunne ikke være alle steder på en gang, derfor fik man måske først hjælp 2. eller 3. dagen. Efter morgenroningen var der fri leg og badning indtil frokost. Efter frokosten havde vi tid til at fordøje maden, inden vi igen skulle ud og ro, eller hvis det var dårligt vejr tage til købmanden, som lå 5 km fra lejren. Når vi kom ind/hjem var der tid til hygge før aftensmaden. Efter aftensmade var der frivillig roning hvis man ikke var helt udbrændt i nu. Og så gik vi træt i seng igen kl. 23.00.

Fredag efter frokost var der kaproning. Turneringen blev modtaget med stor glæde da det for mange ikke var deres første kaproning. De nye roere deltog selvfølgelig også i turneringen. Alle vinderene fra første heat gik videre til en semifinale. Og vinderene af semifinalen gik selvfølgelig videre til en finale. Efter turneringen var der fest middag, bestående af en hovedret og en dessert. Resten af aften gik med fest og høj musik indtil vi blev lagt i seng kl. 2.00. Lørdag blev vi vækket kl. 8.30, og morgenmad kl.9.00.

Kl. 10.00 skulle vi være færdige med at pakke vores egen ting, så teltholdene kunne pakke teltene sammen. Bagefter skulle der ryddes op i omklædningsrummene, og opholdstuen. Da vi var færdige med det fik vi en hurtig frokost. Bagefter frokosten sagde vi farvel mens vi snakkede om den oplevelse som vi havde delt sammen, og de bånd vi havde knyttet. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, og vi fik helt klart lært noget.

hilsen
Ida