Berlin 2010

31/10/2010

En 4 gig med styrmand fra ældreroerne, en motions 8ér, en dame 4 med styrmand fra masters og en herre 4 med styrmand fra masters.

Ældreroerne og 8´er mandskabet fulgtes ad fra tidlig morgen den 8. oktober med bus fra roklubben. Vi var 42 i alt. De øvrige roere tog af sted senere på dagen.

Vi havde en fantastisk tur med højt humør fra morgenstunden. Morgenbrunchen blev indtaget på færgen fra Gedser. Vi ankom til vores hotel Seifert ved 14 tiden og efter en hurtig visit på hotel værelserne begav vi os ud i det pulveriserende Berlin. Vi gik i små grupper, fik set en masse, besøgte museer og de små caféer (dem var der mange af).

Om aftenen mødtes ældreroerne og 8ér mandskabet på en hyggelig restaurant hvor vi indtog en 3 retters menu.

Lørdag var shoppedag for ikke roere, til gengæld var vi heppekor på broerne langs Spree.

Bådene kom i mål fra kl.ca. 14 – 17. 8éren var i klasse E og skulle have roet mod Danske Studenters Roklub. Imidlertid blev de rykket en klasse, så 8 éren. vandt sin klasse i meget bedre stil end sidste år. På båden var: Jens Hallkvist, Thomas Pedersen, Steen Bendix, Poul Pedersen, Johnny Skafte, Lennart Poggenborg, Steen Olesen, Alf Mikkelsen og Styrmand Vibeke Olesen.

Ældreroernes 4ér blev desværre gelejdet den forkerte vej hvad der afstedkom en skidt placering. På båden var: Erik Hartz, Arne Madsen, Niels Petersen, Niels Clemmensen og styrmand Egon Hansen. Dame 4èren blev nr. 2 i deres klasse, slået med ganske få sekunder desværre. På båden var: Ulla Poulsen, Anne Mette Jørgensen, Bettina Cervin, Gitte Apel og styrmand NN? Herre 4éren vandt deres klasse i fin stil. På båden var: Søren Eriksen, Søren Heinrichsen, Kim Børgesen, Bent Andersen og en lille smart tysk pige.(hvor de så end havde støvet hende op)????

Lørdag aften var alle igen ude og spise med kniv og gaffel. Humøret var højt og nogen viste deres akrobatiske formåen i bussen hjem. Undskyld til de få der gerne ville have deres nattero…………..men vi forsøgte VIRKELIG at være stille.

Bushjemturen blev besværliggjort af vejarbejde, hvorfor vi ikke nåede vores færge. Men selv 4 timers forsinkelse kunne ikke ødelægge humøret. Sjældent er der blevet grinet og fjantet så meget. Vits og gættekonkurrencer fløj igennem bussen.

Vi ankom til roklubben kl.01.30

Tak for en dejlig tur.

Med venlig hilsen

Annie Lindhé fra ældreroerne